IT'S A BEAUTIFUL DAY!

Nu har jag precis varit ute och sprungit längst med stranden! Så fantastisk känsla det där. Att spinga. Man känner sig så fri på något sätt. Inga tunga saker med sig och man är helt själv i sina egna tankar (iallafall jag eftersom jag aldrig springer med någon annan). Man blir nästan ett med naturen. Solen sken på mig och det kändes verkligen som sommar! (Jag var ju dessutom supervarm och svettig, haha). Hade knäkorta cykelbyxor och ett linne med en hood över, behövdes inte mer kläder! Det är underbart väder! I mp3:n spelades sommarlåtar från 2007 och en massa U2 (it's a beautiful daaaaaay!). Hittade nämligen en gammal mp3 med jättegamla låter. Nostalgi! Vilka minnen=)
Nu blir det en blodapelsin och lite färskpressad juice i min juicecentrifug=)



Träningskläder från topp till tå i Nike=) Det fina armbandet har min bror gjort till mig! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KÄRA BROR! Som fyller 14 år idag.

Jag är supernöjd med min kropp och det finns inget jag vill förändra (betyder inte att jag är perfekt, bara att jag är nöjd). Men att träna är ju fortfarande nyttigt! Att bli både starkare mentalt och fysiskt är det ju ingen som tackar nej till! Dessutom hoppas jag att kunna orka med mer. För ett par år sen sprang jag en halvtimme varje morgon och kväll. Det gjorde mig superpigg och jag klarade skolan superbra!


Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: lisa♥

Verkligen fin blogg:)

2010-03-22 @ 16:02:36
URL: http://fotoliisa.blogg.se/
Postat av: emilia

vad roligt, värden är liten! Nej, jag har pluggat projektledning på mah. läser du fortfarande? Sköt om dig!

2010-03-22 @ 17:59:36
URL: http://espot.blogg.se/
Postat av: SARA.

vill du bli veckans blogg?:) Gå då in på min blogg och lämna en kommentar här http://gaddii.blogg.se/2010/march/dagens-fraga-1.html#comment

2010-03-22 @ 19:47:31
URL: http://gaddii.blogg.se/
Postat av: matilda

Håller med om att det är grymt härligt att springa, speciellt när man har lite bättre kondition (vilket jag inte har än). Efter stranden lät ju helt underbart också, här får man nöja sig med längs kanalen (OBS, låter mycket bättre än det låter tyvärr hahaha).

2010-03-23 @ 21:56:22
URL: http://matildaa88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0