...

Det har hänt så mycket den senaste tiden. Både bra och dåligt. Orkar inte riktigt skriva om det och orkar inte låtsas att allt är bra. Återkommer så fort saker och ting är uppordnade.


KRAM
Isa

MIN FÖDELSEDAG

Tidigt på morgonen kom älsklingen in med frukost på sängen, en massa ljus och presenter=) Sen var jag tyvärr tvungen att jobba hela dagen, trist* Men vad gör man?
Efter jobbet kommer jag hem till en överraskningsmiddag och tända ljus i hela lägenheten! Supergott! Under tallriken låt ett presentkort på manikyr, så nu har jag finfina naglar=) Nu trodde jag att "firandet" var klart och att vi skulle mysa framför tv:n. Oj så fel jag hade!
Vi åkt iväg i bilen och stannade på Lilla Torg. Där tog vi en god drink på ett av uteställena.

Strawberry Daiquiri


Sommarkänsla!
Därifrån gick vi sedan vidare till bion. Till vår förvåning var vi helt själva där inne!! haha! Kika kortet! Det är jag som sitter högst upp och tittar ut över den tomma biografen.





Vi såg Clash of the Titans i 3D=) Helt okej film. Men sååå roliga 3D glasögon! Man såg ut som en liten geek.





(tyvärr är korten tagna med mobilkameran, därav den kassa kvaliteten!)




CALI♥

Åh, vad jag längtar tillbaka! Usa, värmen, äventyret, alla trevliga människor, stranden, naturen! ALLT!



Elin, Jag, Ashleigh, Kathrin.


Men Elin, nu åker vi väl snart igen?? För vart har den svenska sommaren tagit vägen? Känns inte som att den kommer att komma heller..



Isa




ps. bilderna från min födelsedag kommer snart, ska bara få över dem från min sambos telefon till datorn;)

TYPISKT!

Jag är just nu i Göteborg hos min familj, supermysigt! Har firat min födelsedag och ätit tårta:) Men lyckades glömma sladden till min dator hemma! Så kan alltså inte lägga upp bilderna från min födelsedag:( så typiskt mig! Jag kände på mig att jag glömt något viktigt men kom inte på vad! Jaja, bilderna får ni se i veckan istället! Nu ska jag fortsätta plugga! Puss o kram ISA

UNDERBAR DAG!

Har haft en helt underbar födelsedag! Berättar mer imorgon och visar lite bilder=)

Kram
Isa

IDAG FYLLER JAG 22 ÅR!!

Ett helt år äldre med andra ord!=) Dagen väntar en massa överraskningar, men berättar mer ikväll! Jag har inte en aning om vad som väntar mig. Min älskling ska ordna en minnesvärd födelsedag=)


BILD
Tusen tack för alla gratulationer som jag redan fått! (av de otroligt morgonpigga;)
Puss o Kram på er!
Isa

ÖVERRASKNING

Imorgon fyller jag år! Och min älskling har ordnat en överraskning=) Så gulligt! Men jag är verkligen en kontroll-människa. Jag vill planera och veta vad som händer, trots det älskar jag överraskningar! Ska bli jättekul imorgon! Men allra bäst är det dagen innan när man är så spänd och förväntansfull=) Eller vad säger ni?


Bild: Jag Fotograf: Petra Söderqvist


Jag från fotograferingen i Stockholm för två år sedan!




MINA ÄLSKLINGAR!

Mina små vovvar ska åka iväg denna helgen igen. Eller rättare sagt jag ska åka iväg till Göteborg och de ska ha världens bästa hundvakt! =) Men kommer sakna dem supermycket!!



Mio och jag myser!




SHOPPING SPREE

Titta vad som fick följa med mig hem idag!=) En underbar tunika! Mycket finare i verkligheten! Fantastiska färger! Och så en aprikos klänning med underbart fall!


249:-


299:-


Båda ifrån Lindex

Är så sugen på att köpa en massa vår och sommarplagg. Så himla fint! Hatar snö, vinter och ruggig höst! Du är varmt välkommen SOMMAREN!


SNART ÄR DET NÅGON SOM FYLLER ÅR..

Ja om bara ett par dagar fyller jag år!! Känns inte alls speciellt faktiskt! Men kul att få ha en egen dag=) Eller ja, inte helt egen med tanke på att många andra fyller år. Tex StinaLee som fyller år samtidigt som mig.

På min önskelista...

En massa söta bikinis från Victoria Secret

* Väska Tiger (sååå snygg, men finns tyvärr ingen bild någonstans!)
* En resa
* Hårvårdsprodukter
* En cykel
* Smink I.D.
* Marc Jacos-parfym Lola (så somrig och härlig!)
* En härlig födelsedag med nära och kära=)
* Silver ringar och halsband (finns jättefina halsband på MQ!)
och en massa annat såklart...



HEMMAGJORD PIZZA..

Igår gjorde vi en hemmagjord pizza med champinjoner, parmaskinka, räkor, tomater och ruccolasallad. Underbart gott!! Det var inte riktigt meningen, men den blev enormt fluffig och hög. Riktigt gott var det faktiskt!!=)








Ruccola!!=)


MUMMA! Det var den godaste pizzan jag ätit! Om ni vill ha lite lyxigare pizza ska ni äta på Vespa, åh himmel vad goda pizzor de gör! Naturliga och lite lyxigare råvaror. Lite dyrare, men lätt värt pengarna!


Isa




KVALBORG-VALBORG.. YOU NAME IT!

Herrehimmel vilken helg det har varit! Valborgsfirande på hög nivå!=) Riktigt kul var det också!

Helgen i bilder....



hahah, eftersom det regnade så mycket på förmiddagen gjorde vi en egen "park" i Emmas lägenhet! Grymt bra! Sen sprack himlen upp och det var dags att dra till parken iallfall=) sen hann vi med förfest efter förfest, malmö nation, Myntha, Carlsson Trädgårdar... You name it! =) Toppenhelg iallfall!



Isa


RSS 2.0
Test