I ♥ NÄTSHOPPING

Den här snygga sjalen är på väg hem till mig just nu! Lite transparent och härligt vårig!
Alexander Mcqueen Lookie =)

M E L I K E


SOMMAR, SOL OCH...

GLASS!

önskas snarast tack!Smaskens=)MADELEINE SINGEL

"Efter moget övervägande har prinsessan Madeleine och Jonas Bergström fattat ett gemensamt beslut att gå skilda vägar" skriver hovet på sin hemsida för ca en timme sedan.

Madeleine är alltså singel ingen. Så alla ni killar som gått och drömt om Madeleine eller ni singeltjejer som gått och drömt om Jonas, det är fritt fram!
Hemskt att få sitt liv utlagt på detta sätt. Men antar att det är någon man får leva med som prinsessa.

Läs hela artikeln HÄR


PLUS OCH MINUS MED DAGEN

PLUS
* Det är underbart väder ute!
* Min födelsedag närmar sig med stormsteg!
* Jag får min mammas underbara och omtalade mat!
* Ännu en dag närmare sommaren!
* Jag är hemma och hälsar på min kära familj!
* snart är det valborg och Anna kommer och hälsar på! (storslagna planer på g)
MINUS
* Jag har supermycket jag måste göra på mycket kort tid (kan man köpa sig tid??)
* Jag hinner inte träffa mina fina vänner (sorry!)
* Jag längtar efter mina älsklingshundar!

Självklart måste man ha mer plus än minus:) tänk positivt! Gör gärna en liknande lista du också!
Hoppas ni har en fin helg kära läsare!
BILD


Det är inte min familj på bilden. För att se min riktiga familj gå till DEN HÄR länken.


Kram
Isa

MIO THE NEARLY NAKED DOG..

Mio är såå kortklippt. Tror att han känner att vi lite skrattar åt honom. Stackarn! Men snart växer det nog ut till lagom längd=)


FÖRE...EFTER...

Ihoprullad som en liten kringla=)


Kika in svansen! Ser ut som en liten pinne, haha.


Nä, Mio.. Nu väntar vi på att det blir längre så att du blir (ännu mer) stilig!


IsaVARFÖR??

Jag beställde den här klänningen från H&M för ett par veckor sedan (ja, de är inte snabba med leveransen direkt!). Nu äntligen har den kommit! Och gud så mycket finare den är i verkligheten!! MEN... den är för liten!! Varför?? Och nu är den slutsåld. Skit också.
Någon som vill köpa den av mig? strl 34. Maila mig isåfall: isasstyle.blogg@hotmail.com
Eller skriv en kommentar!

Den är underbar!!!!Isa

MARIA MONTAZAMI

Ni måste bara kika in på Maria Montazami's (från Svenska Hollywoodfruar) blogg. Hon verkar så otroligt omtänksam men väldigt "lost" på något sätt=) haha. Hon verkar vara en underbar människa och mamma! Så otroligt roligt med hennes inrednings-tofsar som hon pratar så mycket om!

Kika HÄR!


JAG HAR FÅTT JOBBET!

Jag har varit på ett antal intervjuer under våren för ett jobb som mäklare. Nu äntligen har jag fått reda på att jag fått det!!=) Är såå glad! Superbra förmåner har de också. Längtar tills jag börjar!!
AS WE SPEAK...

Just nu är dessa goingar på väg hem till mig=) Blev de "tuggummi-rosa"! Så fin färg! Kanske dessutom beställer lite fler färger från USA senare. Men vi får se!


btw, Mio har klippt sig! Det blev alldeles för kort och han ser ut som en liten nakenhund! haha. Ska ta en bild och visa er!=)ÅH,KAN INTE VÄLJA!

Hjälp mig! jag vill ha allihop! Ska beställa från USA och måste göra det inom de närmsta dagarna. Alla är ju så fina!Vita känns ju jättetråkigt, alla springer runt i vita converse. Men samtidigt går det ju att matcha till precis vad som helst! Converse är inte alls min stil egentligen, men behöver ett par sådana här skor. Och tycker de är superfina! Lutar mot de första. Men verkar inte vara många affärer som har färgen Pale Lilac.FULLT UPP!

Det händer så mycket i mitt liv just nu. Hänger inte riktigt med själv! haha. Det mesta är bara positivt och mycket av det som hänt är en stoooor förändring i mitt liv! Är hemskt ledsen att jag är så dålig med uppdateringen. Men nu i början kanske det blir lite dåligt på den fronten. Men jag ska bättra mig! Vill bara få ordning på allt. Just nu är det mesta upp och ner och mycket frågetecken=)

KRAM!
Isa

SOMMAR IN - VINTER UT

Har just bytt ut hela min vintergarderob! Nu är det sommar, har jag bestämt=) För nu finns det inga vinterkläder kvar. Så härligt att se alla fina vita klänningar och sandaler! UNDERBART!

 


RSS 2.0
Test