BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE!

I fredags var jag hos gulliga Emma som bjöd på middag. Underbart gott var det!! Tack söta du!=)
Efter middagen bestämde vi oss för att dra ut och dansa hela natten lång! T-bar it is! Inte så bra mot min förkylning men vi hade såå kul!!






(inte jättesmickrande bilder på mig, men det bjuder jag på!)

Tack för en toppenkväll tjejer!!


Isa

FÄRSKPRESSAD JUICE = FRISK!

Nu är jag trött på att vara sjuk! Har därför införskaffat mig en juice-press! Eller rättare sagt en fruktjuicecentrifug (tror jag att det hette..!) =) Dessutom passade jag på att köpa på mig en hel del frukt. Så nu ska här experimenteras med olika juicesmaker! Man bara slänger i frukterna hela! Behövs inte skivas eller skalas (apelsiner behöver skalas eftersom skalet är för tjockt!) Smart va?=)


Här har jag gjort en fruktdrink med kiwi! (och hunnit att dricka upp den också;)


En massa nyttigheter, frukt och grön!


Inspiration!



Nu har jag precis gjort juice på äpplen, ingefära och lite citron=) MUMS!

Trevlig kväll kära läsare!
KRAM
Isa

SJUUK

Jag har dragit på mig en rejäl förkylning och har hög feber. Det är därför jag inte har skrivit något ännu!
Hoppas att jag blir frisk snart! Har inte tid att vara sjuk nu ju :S
Just nu sitter jag och kikar på resor. Jag vill såå gärna flytta utomlands. Är så trött på all snö och slask nu. Vill ha SOL!


MYSDAG MED BARN OCH HUNDAR

Idag passar jag en liten tjej som är sjuk. Har med hundarna hit och de leker alla tillsammans=) Ser så roligt ut när lilltjejen ska laga mat till hundarna. De fattar ingenting! haha. Önskar nog att det var riktig mat.
Och lilltjejen blir så arg när de inte förstår att de ska äta "maten" inte bara springa runt och busa!




(vi insåg att byxorna var för långa och vek upp dem sen!)

Visst har hon en supercool tröja på sig?=)






Ska snart svara på era kommentarer, har bara haft så mycket det senaste!

Isa

ÅRSDAG!!

Idag firar jag och älsklingen vår årsdag tillsammans! Vi var ute och åt sushi på en supermysig restaurang som ligger 5 min promenadväg från oss. Är stamgäster där nu:) haha
Sushibuffé dessutom, så man kan äta av lite allt möjligt och hur mycket man vill! Dundergott! Nu blir det myskväll och bad=)

Har tyvärr inte visat så många bilder på mig själv eftersom jag känner mig så blek och tråkig nu och inte hunnit klippa/slinga håret:) Men här kommer en iallfall!





Det kändes som om vi åt upp hela buffén! Men det fanns betydligt mer än bara detta:) Tog bara ett foto på ett av faten.

KRAM
Isa

HEMMA-SPA

Idag har jag tagit det lugnt och haft lite spa här hemma! Gjorde en egen inpackning till håret (babyolja, grönt te och vanligt balsam) och skrubbade kroppen med pealing=) Och en skvätt vin till det! Mysigt!



Det var såå mycket bubblor att det svämmade över ;-)



Underbar utsikt från badkaret!



Hoppas ni haft en mysig och lugn söndag!
Nu ska jag måla naglarna knallröda=)


Isa

SNACKS

Nu har jag fått tillbaka min dator! Tyvärr utan mina bilder och viktiga filer. Men jag får helt enkelt ta en massa nya bilder =)

Detta måste ni bara testa! Såå gott! Knäcke-sticks, getost och fikonmarmelad! Finns på ica för en mindre peng.







Älskar verkligen ost, kex, lite vin och vindruvor! Det bästa som finns=) Är ett riktigt fan av brieost (gärna med en bit paprika på), men detta är snäppet vassare!


KRAM
Isa

MARDRÖM

min dator har kraschat och datateknikern säger att det inte går att rädda några filer!?! Panik! Alla bilder, dokument m.m är bortblåst =(

FLY AWAY..

Jag vill åka iväg på en minisemester! Men jag vet inte vart. Är det någon av er som har förslag på vart man kan åka över en helg (långhelg)? Gärna ett billigt alternativ!=) Både solsemester, shopping och äventyr! Gillar det mesta!
Ving.se
KRAM
Isa

KÖPA EN KAKA TILL MIG?

Är det någon som har Lush i sin hemstad?
Min mamma skulle nämligen komma och hälsa på oss och köpa med sig en schampokaka (se inlägget HÄR). Men nu har hon brutit handen och kan inte komma=( Någon som skulle vilja köpa en sådan och skicka till mig?
Skicka ett mail till mig isåfall! [email protected]
Bild från Gran Canaria i vintras.
Hade varit jättegulligt!!!

COPENHAGEN FASHION WEEK

Hade velat vara där...
extremt!
copenhagenfashionweek.com
KRAM
Isa

BLEKIS

Jag har precis tagit en "soldusch" här hemma=) Känns jättehärligt! Kände mig så otroligt blek, grå och tråkig.. riktigt osynlig. Så fick pigga till det med lite färg på huden. Den här brunsprayen från l'oreal är toppen (175 kr på Åhléns)!! Den är väldigt "light" och det syns inte alls att man fuskat sig till färgen. Vill man sedan ha lite starkare solkysst hud är det bara att ta på ett till laget dagen efter=) Klet slipper man också då sprayen är som ånga. Känns knappt att ta på den. Har dessutom bokat in en klipptid så jag får toppat de slitna topparna och lagt i lite ljusa slingor. Nästan som en miniweekend i värmen, inte sant?;)
Bild från i somras på Mallorca.
Isa

♥ALLA HJÄRTANS DAG♥

Vi har haft en mysig morgon med frukost på sängen=) Fick kärleks-te av min älskade som smakade gudomligt gott! Själv hade jag smugit runt och gömt lappar med 10 gulliga små ord (han får hitta dem allt eftersom). Mycket uppskattat! Ikväll ska vi på bio. Det blir tyvärr ingen romantisk film, utan en komedi, Farsan!:) haha
Dessvärre har sambon tagit med sin kameran, så bilder kommer lite senare!
De små lapparna jag gömt..
Mitt goda kärleks-te=)
Kram på er! Och ta hand om era nära och kära på en dag som denna!:)
ISA

RETRO

Idag köpte vi ett par stolar till lägenheten. Vi ville ha en liten läshörna i loungestil! Gärna lite retro sådär=) Detta blev resultatet. Vet inte om det kanske blev lite väl mycket retro. Men en färgklick blev det verkligen!! haha!
Från början hade vi tänkt ha en svart och en vit! Men vi tyckte det var lite tråkigt. Kanske blir en grön och en vit istället? Vi får se:) tills vidare blir det så här!
Ha en underbar lördagskväll!
KRAM
Isa

LÄNGTAR EFTER...

sommar, värme, sol, islatte, skira klänningar, bara ben, bikinis, flipflop, solmogna jordgubbar, öppna pumps, solblekt hår, picknick i solnedgången, glass som smälter, fräknar, vattnets brus och fåglarnas sång...
BILD
Dags att införskaffa lite sommarkläder snart? En snygg bikini kanske?=)

SCHAMPO-KAKA

Jag vill testa dessa schampo-kakor från Lush. De räcker tydligen jättelänge och är ganska små och praktiska att ta med sig! Läste att vanliga frisörschampon lägger sig som en hinna på hårstrået och att håret inte riktigt blir rent. Dessa rengör på djupet och luktar dessutom gudomligt! De är dessutom nästan helt gjorda på organiska material som man känner till:) Ska tydligen räcka längre än 3 st vanliga schampoflaskor!
55 g kostar ca 69-89 kr. Billigt och bra=)
Olika färger, dofter och egenskaper har de också!
Förvaringsburk!
Bilder från Lush.se
Idag är jag på toppenhumör! Måste vara kaffet som gör det=) Ha en underbar dag kära läsare!
KRAM
Isa

RIKTIGA VÄNNER

Jag har precis skrivit ett jättejobbigt mail (eftersom hon inte svara i telefonen när jag ringer) till en riktigt bra kompis som jag tycker har betett sig riktigt dåligt åt. Det är jobbigt att behöva säga sådana saker. Men jag vill vara ärlig och säga att jag inte uppskattar sådant. Tror att man vinner i längden på att var ärlig och säga precis vad man tycker, även om det är hårt. Jag tror också att man får ärligare kompisar som behandlar dig som du behandlar dem, med sanningen.
Ta vara på en riktigt bra vän! De växer inte på träd!

UNDERBAR FRUKOST!

Jag älskar när man kan sitta och äta frukost länge=) Känns så lyxigt! Idag gjorde jag en frukost på Chiabatta med Onsalakorv, Brämhults apelsin/blodgrape-juice (underbar höst/vinter-smak!) och självklart mitt kaffe! Hundarna stod under bordet och luktade och hoppades att de skulle få något=)
Underbar utsikt har jag ju också från frukostbordet!
Är så lycklig varje gång jag vaknar upp till denna syn! Älskar havet!!!
KRAM
Isa

AMERICAN COOKIES

Idag har jag bakat!=) Känner mig så huslig! En kompis tog med sig ett recept på kakorna hem från USA. Så här blev det...
Färdiga kakor!=) Mums!
KRAM
Isa

JAA!

Det gick jättebra på intervjun idag!! Tror jag har stor chans att få det:) Får veta mer i nästa vecka skulle jag tro. Tror det hjälpte att ni höll tummarna för mig;) Ska iväg nu igen, men skriver mer ikväll!
Bild: Jag. Foto: Petra Söderqvist
Stor kram på er!!

HÅLL TUMMARNA!

Idag ska jag på en jobbintervju där de söker en mäklare, kl 11.00. Håll tummarna för mig!:) Vill verkligen ha det här jobbet!! Hoppas Hoppas*
Bild: Jag. Foto: Petra Söderqvist

DOGGY WALKER

Tre dagar i veckan är jag dagmatte:) Jättekul! Åt två små Phalénehanar! Så det är full rulle här hemma på dagarna. Här är de små krakarna!
Så fort vi kommer in efter promenaden så går de och lägger sig i ett hörn och gosar ihop sig vid elementet:)
Mio och Bell är inte sena med att mysa in sig!
Jag går alltså ut med alla fyra samtidigt! Blir en hel del koppel att trassla upp kan jag säga!;)
Hundarna kommer hit kl 07.50 varje måndag-onsdag. Så jag kommer ju upp i tid om man säger så! Inga fler sovmornar för mig inte ;-)

LÖRDAGKVÄLL

I lördags var vi ute och slog klackarna i taket! Vi var ju tvungna att visa vad Skåne går för:) Det blev en hel del velande om vart vi skulle någonstans men vi hade superkul!
Vad har ni hittat på i helgen?=)
KRAM

TRADERA

Nu har jag garderobsrensning! HÄR kan ni hitta kläder och dylikt jag har lagt ut.


VILL HA VÅR!

Nu vill jag att värmen ska komma! Så man kan sätta på sig alla vackra vårplagg och känna sig sommarfräsch och brun=)


349:- H&M


HEELS

Jag vill ha ett par öppna högklackade skor tills värmen kommer! Men tyvärr använder jag sällan sådana skor där man ser tårna.. hmmm.
jag får lära mig att ha sådana skor iallfall! Det är ju så snyggt!=)


349:- Nelly.com


MYSWEEKEND!

Idag kommer en kompis hit och hälsar på! Så ska passa på att hitta på roliga saker=) Vi ska bland annat inviga Strandbaden på Lördag! Då blir det fest kan jag säga=)


Bild från Mallorcaresan i somras=)


VINTERLANDSKAP

Mio och Bell älskar detta vädret!! Mio brukar gräva ner sig själv genom att sätta ner nosen i riktigt djup snö och sedan putta på med bakbenen;) haha!
Bell däremot vill inte gå i djup snö. Hon vill bli behandlad som en liten dam!
Jag och älsklingen tycker faktiskt att detta är ganska mysigt också! Det är bara lite jobbigt att inte kunna ta sig fram. Men hur ofta är det sånt här väder i skåne egentligen? man får passa på att njuta och mysa=)


Min sambo som tagit dessa fina bilder!


Jag.


Mio och Bell i full fart framåt på promenaden!


PERSONLIGT

vi har satt upp lite tavlor här hemma med personliga foton. Så här blev det=)
Det blir så mycket mer personligt med lite foton hemma. däremot gillar jag inte när det hänger foton över hela väggen. Detta var ett bra alternativ!






Visst blev det fint?:)

Hoppas ni får en underbar dag i snöstormen!
KRAM
Isa


ÖVERRASKNING!

Jag fick en underbar överraskning av älsklingen när jag kom hem. En ENORM bukett med rosor!! Och god mat=)


Är det inte för gulligt?:)


VÄRMEBÖLJA

Längtar tillbaka till värmen! När kommer den??


Fast tills vidare är det helt okej med snön. Sålänge det inte är slask och regn är jag glad (eller snöstorm för den delen!)!!

Idag har jag en sån där helt underbar dag! Helt utan anledning! Är bara på väldigt bra humör=) Skönt!

Kram på er!


RSS 2.0
Test