FRAMHÄV DET BÄSTA MED DIN KROPP!

Jag tänkte tipsa er om hur man framhäver det bästa hos sin kroppsform! Samt trollar bort saker man tycker mindre bra om=)

  • Päronform (breda höfter/lår samt liten överkropp)

    Så här framhäver du din kropp på bästa sätt: Använd tunikor/tröjor/blusar som markerar partiet under bysten. Även klänningar som sitter åt under bysten. Du kan även markera med ett smalt skärp/band! Men tänk på att inte ha skärp på höfterna! Det framhäver bredden. Tänk A-linjeformat istället.
Exempel!
  • Breda axlar

    Så här framhäver du din kropp på bästa sätt: Använd inte tröjor/ klänningar med detaljer på axlarna (tex puffärm, kedjor, strass). Välj istället att ha en liten diskret urringning och ett lite större snyggt halsband som drar blickfånget dit! Tänk på att inte använda armlöst det framhäver dina axlar/armar. Köp figursydda jackor/tröjor och extra feminina blusar!
Exempel!

  • Korta ben


    Så här framhäver du din kropp på bästa sätt: Använd mycket klänningar! Det gör att man inte riktigt vet vart dina ben börjar och de ser längre ut (förutsatt att det inte är en klänning som är markerad vid höfterna). Gärna med högklackat! Undvik klänningar som går nedanför knäna samt jeans med låg midja och utsvända benslut.
Exempel!


Och tänk på att ALLTID klä er efter vad ni själva tycker är snyggt och känner att ni passar i! Mode är en fingervisning, alla kan inte passa i allt! Tänk också på att kläderna du köper är i rätt storlek! Oavsett om du är mullig eller väldigt smal är det ingen som passar i för stora/ för små kläder. Lycka till!=)

Isa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0